Bodemisolatie Materiaal

bodemisolatiemateriaal.nl

Offerte

Geheel vrijblijvendDe gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement

Wilt u energie besparen?

Wij zijn een gecertificeerd isolatiebedrijf en gespecialiseerd in vloer- en bodemisolatie. Daarnaast brengen wij al jaren isolatie aan op daken en tussen spouwmuren. Wij hebben het KOMO proces certificaat voor het isoleren van spouwmuren met minerale wol en krijgen hiervoor controle van IKOB-BKB. Omdat wij enkel duurzame materialen gebruiken bent u bij ons verzekerd van kwaliteit en geven wij op al onze werkzaamheden en geleverde en verwerkte producten 10 jaar garantie.


Gratis advies en vrijblijvende offerte

U krijgt een gratis isolatie advies van onze adviseur over isolatie mogelijkheden, isolatie materialen en welke isolatie voor uw huis het beste is zodat u weet wat het beste past bij uw budget. Om tot deze conclusie te komen verricht onze adviseur eerst gedegen onderzoek aan en in uw woning. Daarna ontvangt u van ons vrijblijvend een offerte.


Op deze pagina leggen we een en ander uit met betrekking tot vloerisolatie en bodemisolatie. Tevens vertellen we iets over bodem isolatiemateriaal.


Vloer isolatie

Er zijn twee manieren om de bodem (vloer) in uw huis te isoleren. Vloerisolatie en bodemisolatie.Bij vloerisolatie wordt het isolatie materiaal (meestal) tegen de bovenkant van de kruipruimte aangebracht ofwel aan de onderkant van de vloer dus. Hiervoor zijn verschillende isolatie materialen beschikbaar. Veel gebruikt zijn: PUR (schuim) of isolatieplaten van glas- of steenwol.


Bodem isolatie

Bij bodem isolatie is er bodem isolatie materiaal op de bodem van de kruipruimte aangebracht. En ook hier zijn verschillende soorten bodem isolatiemateriaal beschikbaar. Denk daarbij aan; parels (piepschuim balletjes), vlokken (piepschuim vlokken), en isolatie platen of matrassen.

Vloer isolatie of bodem isolatie?

Voor vloerisolatie is het noodzakelijk dat de kruipruimte minstens 50 cm. hoog is omdat er anders te weinig ruimte is om het vloer isolatiemateriaal aan te brengen. Wel levert vloerisolatie een hoger rendement op dan bodem isolatie. Als de kruipruimte te klein is wordt bodemisolatie toegepast. een andere reden om bodem isolatie toe te passen is wanneer er zich vocht problemen voordoen in uw huis. Er zijn veel verschillende vloer- en bodemisolatiematerialen maar onze adviseur kan u helpen bij het maken van de beste keuze.


Contact opnemen met ons?

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor vragen over isolatie en isolatie materialen. Mocht u dat willen dan sturen wij, geheel vrijblijvend, een adviseur naar u toe voor een gratis isolatie advies.<


Offerte aanvraag